sunnuntai 9. syyskuuta 2012


AH!
en tiiä ootteko koskaan kuullu Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnasta mutta nyt kuulette, koska tämä kirjoitus sisältää ainoastaan heidän ylistämistään!

aamu alkoi yllättävän kauniisti. aurinko paisto suoraan ikkunasta sisään ja koska halusin ilahduttaa teitä, päätin napata pari kuvaa lievästä aamu-usvasta sekä auringosta :)

tässä se on! ruoho oli märkää ja ilma viileähkö mutta silti syksyn ihanimpia hetkiä <3

tää näytti ihan siaraan kivalta!
tossa ilmassa ja fiiliksessä oli ihanaa lähteä kohti Säkylää. te jotka ette meikäläistä tunne, niin selvennän. soitan poikkihuilua 9. vuotta ja olen soittanut Tuulimyllyn Puhaltajissa n. 6-7 vuotta. orkesteri kilpailee SM tasolla ja porukka on kaikenkaikkiaan loistava! tänään meillä oli konsertti Varusmiessoittokunnan kanssa Säkylä hallissa. orkesterimme lämppäsi ja VMSK hoiti lopun showsta.


parhainta seuraa ikinä! kuva otettu Norjan
Hollmenkollenin päällä.


tässä on vain noin.. kymmenesosa koko orkesterista mutta tähän tiivistyy parahin seura, jonka kanssa on mukavaa tehdä musiikkia. no, harjoitukset alko Säkylän yhteiskoululla klo 9.30, ruokaa saimme parin tauon ja soiton jälkeen klo 12.30. (koko päivän aikana söin vain kahdesti - ei ollut aikaa moiselle)

tässä VMSK + Saara Aalto

tätä ette olisi halunnu missata! mieletöntä rytmiikkaa!

elämäni on yhtä musiikkia ja tuntuu, että oon menettäny sydämeni sille lähes kokonaa. opiskelen sisustusartesaaniksi tällä hetkellä ja tämä ottaa sydämestä koska molemmat aivan unelma-ammatteja!

musiikkia kaikille! suosittelen kuuntelemaan Nightwishin version kappaleesta Over the Hills <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti