tiistai 18. syyskuuta 2012

aikaa rakkaitten kanssa!

kaikki on hyvin kun oon Kummussa. tarkoitan siis Päiväkummun kurssikeskusta, paikkaa jossa kävin riparini. sydämeni pysähtyi siellä ja se myös jäi sinne.... osaksi. kävin riparin vuonna 2010 ja olin isosena tänä kesänä 2012. ette edes osaa kuvitella kuinka nautin siellä olemisesta! kun astuu Kummun maaperälle, tietää ja tuntee, että on kotona. finally. 

omat "pikkuseni" ovat aivan loistavia! kaksi tyttöä ja poikaa + minä! ette arvaakaan kuinka paljon sain nauraa niitä jo ensimmäisessä raamiksessa. enkä lakkaa nauramasta niitä.

Kummussa on tapana riparien jälkeen järjestää vielä jatkoripari, jossa on vielä mahdollisuus nähdä riparikavereita kunnolla. tämä jatkis meillä oli nyt viimeviikonloppuna ja kuten tavallista, meillä oli aivan MIELETTÖMÄN hauskaa!



tää on ihan perusmeininkiä :D

meillä isoset ja "pikkuset" on loistavia ystäviä
keskenään! :)

tässä valmistaudutaan tasamaan Tansanian
naisten hyväksi :)

tämän merkin alla on hyvä olla <3

tässä koko kuoro, jonka voimin viihdytimme ohikulkijoita !

Kummussa porukka on hyvinkin läheistä!jopa pojat ;)

tunnelmia sunnuntaiaamuna klo 10. ihanat maisemat!



on aivan loistavaa huomata se, kuinka ympäristö ja ihmiset vaikuttaa omaan käyttäytymiseen. koulussa ollessa ei kuule muuta kuin kirosanoja ja ne valitettavasti tarttuvat... mutta Kummussa tätä ongelmaa ei ole. se on jotenkin - rauhan tyyssija. omalla tavallaan. en vaan voi kylliksi korostaa sitä, kuinka hyvältä tuntuu jättää huolet ja murheet ylemmälle taholle ja vielä huomata, ettei ole hätää. ei sitten ollenkaan.

tämä postaus oli vähän myöhässä, mutta tapahtui viikonloppuna 14.-16.9. toivottavasti opeitte jälleen jotain uutta meikäläisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti