perjantai 14. syyskuuta 2012

JANO!!!!!!!!!

oletan että useimmat teistä on tainnu kattoa joskus Elämä Lapselle -konserttia. itse oon ollu katsomassa livenä kahdesti. tänä vuonna oli se toinen kerta. nyt ajattelin laittaa tänne pientä argumenttia...

joka tapauksessa reissu oli onnistunut ja oikein hauska. meininki oli loistava! matkan teko ei vain meikäläistä oikein miellyttänyt. meiltä päin lähti iso linkka ja pikkubussi. isompi oli täynnä, joten meidät ahdettiin tähän pienempään ja siellä odotti muhkea yllätys; kahdeksan -99 poikaa linja-auton perällä. ja koko matkan (kaksi tuskallista tuntia) kuuntelin sitä JÄRKYTTÄVÄÄ kirosanojen kirjoa. en tiennyt että sen ikäiset osaa edes moisia. taisi siellä olla yksi -00:kin. tämän herran suusta tulikin ne kaikki "kovimmat" sanat ja jutut.



päivän säätiedoitus oli yhtä hymyä :)

perillä odotti JÄRKYTTÄVÄ ahdistus, meteli ja ryysis! siis miten ihmiset ei voi koskaan tajuta sitä, et ne kyllä pääsee sinne saliin... tosin, itsekin siellä parin kamun kanssa keploteltiin itsemme taktisesti sisälle ja keskelle permannon porukkaa. tiellä oli alkuun eräs erittäin ärysttävä eukko, joka tökkiäisi mua kyynerpäällään mahaan, koska pidin erästä kaveria kädestä kii ja yritin päästä läpi. (jos sinä ilkeä teiniblondi luet tätä, niin saanen kertoa, että olin ovela ja kiersin sinut ja typerät ystäväsi) 


tässä sitä sitten ollaan kavereiden keskellä! itse en ole kuvassa,
 koska otan tätä loistokasta ototsta..

pientä taidekuvaa

sydämet kuvastaa fiilistä :)
tähän asti kaikki oli meidän osalta sujunut loistavasti. koko konsertin alussa eräs tyttö sinne pyörtyi ja se on täysin järjestelmän vika! ymmärrän, että turvallisuuden takaamiseksi pullot otetaan pois sisälle astuessa, mutta sitä ei mielestäni olla ajateltu loppuun... kaikilla ei välttämättä ole mahdollista ostaa areenalta juomia jotka ovat KALLIITA ja jos vaikka on allergikko eivät kaikki litkut sovi. henkilökohtaisesti olin kuolla janoon kaksituntia kestävän konsertin vuoksi! onneksi kuvissakin esiintyvällä tummatukkaisella ystävälläni oli kaksi pillimehua, jotka jaoimme n. 10 hengen voimin. laitoin uskoni siihen, että kun pääsemme ulos voin ostaa juotavaa jostakin putiikista, ennen kuin se 8000 henkeä puskee päälle konsertin loppuessa. no, harmikseni totesin parin ystäväni kanssa, että oli täysin mahdotonta saada edes juomista, koska kaikki kioskit olivat areenalla KIINNI! ja mua ärsytti!!! mitä ihmettä tällainen oikeasti on?! kysyin eräältä järjestyksen valvojalta, että myydäänkö siellä juomista ollenkaan ja sain häneltä vastauksen, typerän sellaisen; "Tuo Pasilan asema on lähin." uskokaa tai älkää, meikäläistä risoi! 


olin todella tuohtunut siitä, että seuraava paikka jossa saisin juomista kunnolla olisi Forssan autokeidas, josta en erityisemmin pidä. tämä systeemi ei toimi ja siitä on jo parin vuoden takaa todistusaineistoakin; ihmiset pyörtyvät permannolla koska haluavat nänhdä idolinsa ja bilettää, mutta koska eivät saa juotavaa, he tuupertuvat ja missaavat kaiken mahdollisen. 

loppumatkassamme ei ollut mitään uutta tulomatkaan verrattuna. ainoa ero oli siinä että nukuin :D
anyway, konsertti oli mieletön ja kylttimme pääsikin telkkariin.... ainakin 10 kertaa! ;)

itse en ollut tätä kylttiä väsännyt, enkä ole köyliöstä
mutta kuitenkin. jos nauhoititte ohjelman, saatatte useasti nähdä tämän kyltin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti