maanantai 15. lokakuuta 2012

kirpeetä ilmaa on hyvä hengittää



aurinko paistaa, ilma on viilee ja uusi lämmin syystakki päällä. kaikki siis hyvin. joidenkin ihmisten mielestä syksy on kurja vuodenaika. mielestäni se on virkistävä. osaahan se toki olla hyvinkin masentava tuodessaan pimeyden ja sateet mukanaan. suurin rakkauteni kohdistuu lehtiin ja ruskaan. mikään ei oo sen kauniimpaa kun puiden ruska! sekä pellot puinnin jälkeen. (täällä päin on paljon peltoa, joten se on jokasyksyinen näky)


rakastan peltoa!

kaverin kanssa oltiin ottamassa syyskuvia ja niitä tuli useampiakin. Kimpsu ei halunnu olla mallina, ennemmin kuvata meikäläistä, joten kuvat ovat lähes kaikki minusta. tyytykää siis näihin.




syksyn mukana tulee myös kaikkien opiskelijoiden/koululaisten lemppari; syysloma. vaikka se on joittenkin kanssa eri aikaan, se ei haittaa. loma on AINA loma. niin sen kuuluis olla! itse vietän tällä hetkellä lomaa poikaystäväni kanssa. 171 km:n välimatka tekee useesti meikäläisen hermot kireiksi, mutta aina ku pääsee visiitille, siitä tulee ihana olo!





päivän pointti siis; rakastakaa syksyä ja olkaa iloisia siitä, et meillä on NELJÄ vuodenaikaa, vaikka joittenki mielestä pitäis olla vaan kesä. mut ei se tunnu kesältä, jos on koko ajan kesä ;) miettikääpäs sitä. ja suosittelen lämpimästi pukeutumista. tuolla ei oo enää kesä!

2 kommenttia:

  1. Älä sinä puhu mitään välimatkasta, nimimerkillä 365 km. Siinä on yks joka päivälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei.. :3 hei, vähän hauska :D sithän sulla menee vuosi mennä sinne, jos etenet kilometrin/päivä :D

      Poista