keskiviikko 7. marraskuuta 2012

kiertelin vähän kaupungilla

tiedän että lupasin matskuu tälle päivälle, mutta ku unohdin kuvata kaikessa siinä kiireessä!!! anteeks.. :/  mut yritän kertoo asiat tarpeeks värikkäästi, et olis edes yhtään mielenkiintosta luettavaa.


aamulla heräsin yheksältä vaikkei olis tarvinnu mut ku tiiän että meikä jämähtää aina joko tietokoneen tai telkkarin ääreen, ni oli pakko vaikke silti olis ollukkaan. tein ite ruokaa (mikä on yleensä melko harvinaista) ja siitä tuli ihan hyvää... jauhelihakastike ja spagettia. ei se niin vaikeeta voinu olla!! suurustin ihan oikein mut sit se näytti ihan kissanruoalta! siis ihan totta. soitin isukille ja kysyin neuvoo ja isi kysy, et oonko laittanu siihen kermaa... HUPS! (tosin sitä ei ollu jääkaapissa, ni ei se haittaa)

menin kaupunkiin uuden korttini kans. oon niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin onnellinen, ku voin käyttää sitä niin paljon ku haluan. kiertelin aikani sokoksella, kun piti löytää isäpuolelle vyö (äiti käski). ostin mä omalle iskälleniki muumikynän muumishopista. mein iskä siis keräilee erilaisia kuulakärkikyniä, ni ajattelin kartuttaa valikoimaa.

sovein riparikaverini kanssa tapaamisen rautatieaseman pääovilla 14.37 :D meistä ei kumpikaan tykkää tasa-ajoista. ensin mentiin mäkkäriin syömään jätskit vaikka oli kylmä! (mulle menee kyl jätski säällä ku säällä) sit me kierreltiin ratikalla ja metrolla ku halusin kokeilla niitä, mut en yksin. käytiin stockan jouluosastolla ja näin katosta roikkuvan ison joulukuusen ja repesin. F-musiikin liikkeessäkin vierailin.

kaveri meni elokuviin ja mä lähdin takasin kotiin. päivä meni siis loistavasti.

toivottavasti ette pettyny ku ei ollu kuvia :/ huomenna yritän!

3 kommenttia:

  1. Ei se haittaa vaikkei ollu kuvia, oli oikeen värikkäästi kerrottu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no voi kiitos!! :) hyvä jos kerroin tarpeeks värikkäästi :P

      Poista
  2. Sulle on haaste! :) http://katariinajohanna.blogspot.fi/2012/11/haastetta-elamaan.html

    VastaaPoista