sunnuntai 16. joulukuuta 2012

rakkaus on ihmeellinen

pahoittelen pitkää postaustaukoa mut se johtuu lievistä ongelmista blogin kuvien lisäyksen suhteen..

no mutta... tänä aikana on sattunut kaikkee mahdollista mutta nyt. muistin, etten ole ottanut yhtään kuvaa rakkaastani. tällä siis tarkoitan about kaks kuukautta vanhaa huiluani! kai voisin lisätä siitä toisestakin rakkaastani kuvan muttei ole tullut otettua vielä niin hyviä kuvia meistä (se on puol mahdottumuus, koska molemmat ollaan yhtä epäkuvauksellisia :D ) mut toivottavasti saan lisättyä tänne jonkun hyvän kuvan.. joskus.


innostuin ottamaan n. 2 kk vanhasta huilustani!! sen nimi on Nicholas. (en tiedä mistä tapa nimetä oma soitin on tullut, mut joka tapauksessa sen pitää olla eri sukupuolta kuin itse on) 



musiikki on kaikki mitä rakastan! parempaa terapiatapaa saa hakea. musiikin avulla oon löytänyt parhaimmat ystävänikin :) ei välttämättä pelkästään soittamisen kautta, vaan myös kuuntelemisen kautta.  


musiikki herkistää, rauhottaa, pistää paikat sekasin sekä siistii ne.




mun ajatukset on näemmä kovin filosofisia tällä hetkellä. ehkä tää työssäoppiminen on herkistäny mun ajatukset filosofioinnille. mutta kun elämä on lopulta kovin lyhyt. pitää rakastaa kaikkea mahdollista!


eteisen joulukuusi ja äitin nimppari-/synttärikukka


joulukin on kiva. vaikken saakkaan koristella kuusta tai muuta, kun äiti haluu kaikesta täydellistä. ei siinä mitään vikaa ole, kunhan vähän häiritsee :)  meillä on kyl aina kaunista (sillon ku meikäläinen ei oo päässy sekottaan). 


ymmärrän kyllä täysin miks äiti rakastaa joulua. se leipoo ite joululimppua ja antaa niitä ns. joulukortteina. se limppu on muuten ihan sairaan HYVÄÄ!!! <3 



joulukalenteri







joulu ei oo mitään ilman joulukalenteria ja mun joulukalenteri on paras! kaikki on lähteny siitä ku mummu on tehny mulle ekan tavarakalenterin joka oli joulukuusen muotonen ja sinne se oli laittanu kaikkee pientä tavaraa. seuraavina vuosina äiti täytti sitä. tavaraa oli kaikkee mahdollista tarrojen ja pikkareiden väliltä. 






rakastan joulua, äitiä, mikkiä, musiikkia ja kaikkea mikä liittyy mihinkään näistä edellä mainituista <3 rauhallista joulua, jos en ennen postaa!

hauskaa joulua! merry x-mas!


4 kommenttia:

  1. hmm... "en tiedä mistä tapa nimetä soittimet on tullut"... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nauroin kans tota samaa :D ja rupesin miettii et oon unohtanu oman soittime nime..

      Poista
    2. älkääpäs neidit nyt yhtään dissatko! ;) jos totta puhutaan, ni en mä tiedä mistä se nimeeminen on tullu! :D fannyn torven nimi nyt vaan on panu-matti

      Poista
  2. se on buddha. eiku hindu. eiku häh?! :DD mut nykyää se on rasmus.

    VastaaPoista