tiistai 22. tammikuuta 2013

elämän pieniä ja suuria iloja

sanotaan, että raha ei tuo onnea. eihän se sitä yksin tuokaan. mutta sillä saa asioita mitkä saa onneliseks. oon huomannu, että elämässä iloitsee tosissaan hyvin vähän. siihen, että sais pitkäks aikaa iloa tarvittais kuorma-autollinen vaatteita tai elektroniikkaa tms. 

elämän pieniä iloja! itse noudatan sitä. nautin niistä pienistä ihanista asioista, jotka tätä elämää pyörittää. loistava esimerkki siitä on se, kun ysillä kävin ottamassa toisen korvisreiän ja muistin, etten voi ottaa sitä, ellen toteuta ensimmäisen kerran traditiota. äiti osti mulle sillon lakupötkön palkkioks (koska oon kipuherkkä) ja sain sen sitte ku korvikset oli laitettu. no, ennen kuin haimme sen toisen reiän (yhdeksän vuotta ekan kerran jälkeen), piti se pieni lakupötkö käydä hakemassa. tuli hyvä mieli!


 oon syöny ben&jerry's jätskiä kerran. ostin kaupasta kaverin kans sellasen purkin. mutta nyt, serkkua odotellessa, täytin yhden lupaukseni, jonka olin laatinu kun tulin helsinkiin; ben&jerry's jätskillä käyminen. LIIAN KALLISTA!!! mutta hyvää!<3 


miks ihmiset ei voi iloita näistä elämän pienistä asioista, niinku esim. terveys, perhe, koti...? ei ne oo itsestäänselvyyksiä. niistä pitäis iloita joka päivä edes pienen sekunnin verran ja kiittää että itellä on kaikki hyvin.



vihdosta viimein pääsin pitkään haikailemalleni luisteluradalle! siitä asti, kun tuo kaukalo tuossa on pystyssä ollu, oon halunnu mennä luisteleen... mut vasta nyt, kaks viikkoo ennen ku lähen, sain aikaseks mennä! ja voitteko ymmärtää; 4 EUROO!! siitä, et pääset pukkariin ja luisteleen... not so nice! mut oli se vähän niinku sen arvosta, lukuunottamatta sitä, ettei ees päästy heti jäälle sen hitaan jääkoneen takia -.-  oli se kyl sit ku jäälle pääsi, ni ihana tunne! pitkästä aikaa jäällä tuntu ihan mukavalta.
 

laatuaikaa. siitäki saa nauttia. hyinen tunti päättyi sokoksen coffee houseen. tänään oli hymy herkässä! toivottavasti huomenna myös!

parannetaan tätä maailmaa ja iloitaan ja kiitetään kaikesta siitä mitä meille on annettu!

jensku kiittää ja kuittaa!



1 kommentti:

  1. ai että toi jätski on hyvää ;) Käy kurkkaamassa munki blogia! :) Liity lukijaksiki jos tykkääät: dreaming-anzu.blogspot.com :)

    VastaaPoista