tiistai 11. kesäkuuta 2013

Black Gold

oon ihan super onnekas! se etten saanu ketään mukaani tänne on toisaalta helpotus, koska saan ihan yksin tutustua näihin ihaniin ihmisiin. koska perheelläni oli perhetapahtuma, kävin erään orkesterin saxofonistin, Friden, kanssa Annan ja muutaman muun ABUKilaisen koululla :)

i'm super lucky girl! that i didn't get anyone with me here is also kind of a relief too, 'cause now i can get to know in these lovely and kind people by my self. my host-family had a family event today, so i went to Anna's school by Fride's car. 

 ihan MIELETÖN koulu! suorastaan olin ihan sanaton. musiikkilukio. Ah! koska viimeisen vuosiluokan opiskelijoilla on examit meneillään, monella on musiikkin ja oman instrumentin exam myös :) kaikki menee samalla kaavalla; opiskelija on itse tehnyt ohjelmansa ja hän yksin juontaa sen. useimmilla on kavereita muista instrumenteista ja heidän tehtävänsä on säestää. ja loput joilla ei ole koetta tai koulua sinä päivänä, tulevat kuuntelemaan ja parhaimmillaan porukka istuu pöydillä tai seisovat. ja se tunnelma... AH!!!! olin ihan monttu auki kuunnellessani törkeen hienoja laulu ja rumpuesityksiä ^^ kiitokset Fridelle, joka kuskasia mua :)

that school is AMAZING! i was speechless. music high-school. Oh! at the time, most of the seniors are having their exam going on so many of them got ofc music and their instrumen exams too :) everything goes like this; the student had by him-/herself made a program for that and he/she hosts it. most of them got few friends with them who accompanied him/her. the rest just came to listen and i really enjoyed the spirit and everything there... i was so amazed about the shows and everything. loved it ^^ TAKK FRIDE <3 :)

päivän ohjelmassa on seuraavana on pitsaa ja huomenna Annan synttärit...

take care of yourselves and have a nice day!
Jenni




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti