maanantai 1. lokakuuta 2012

kaipuu on kova!

en oo kirjottanut kauheasti noin viikkoon, johtuen kaikkien rakastamasta koeviikosta...

no, viime viikonloppu oli LOISTAVA koeviikosta huolimatta. soitan orkesterissa nimeltä Tuulimyllyn Puhaltajat, kuten ehkä tiiättekin mutta kunhan välissä mainostin. joka tapauksessa, kävimme tänä kesänä Norjassa Oslossa ja harjoittelimme 3,5 päivää yhdessä. nyt, viikonloppuna he tulivat vastavierailulle. mieletön kokemus keskellä koeviikkoa!! asuimme Norjan vierailullamme soittajien perheissä ja itselläni sekä kolmella muulla soittajalla kävi tuuri ja pääsimme kerrassaan MAHTAVAAN perheeseen! <3 perheen lapset, Anna (18, trumpetti) ja Lars (14, saksofoni) ovat kerrassaan kunnollisia ja hauskoja ystäviä! ja koska olen sosiaalisesti melko lahjakas, sain heistä itelleni kuin sisarukset. 

tämän vierailun aikana Lars yöpyi meillä! parempaa viikonloppua ei enää ikinä tule! englanti on mulle ku toinen äidinkieli ja sen puhuminen on nautintoa!

tässä minä ja lillebro Lars

aina iloinen ja hymyilevä pikkuveli


perjantai-ilta, kello 23.30, ABC:n pihaan saapunut bussi sai suuni hymyyn! kesällä viimeksi nähtyämme jälleennäkeminen tuntui loistavalta ja pojaksi hän halata rutisti meikäläistä oikein kunnolla! pääsimme nukkumaan noin kello 1. 

lauantai aamuna ABUKilla ja TP:llä oli yhteisharkat. ja koska asun harkkapaikan lähellä, pikkuveljen ja meikäläisen ei tarvinnut herätä aikaisin! iltaa vietimme yhdessä Säkylässä yhdelllä mökillä. 


poikien kanssa odoteltiin treenien alkamista. 

välipalailua


harjoituspaikalta löyty tämmäne


koko porukalla oli oikein hauskaa ku päästiin ruoan kimppuun. illemmalla pelattiin ponileikkiä englanniks x) meikä veti koko leikin ja arvatkaa hengästyttääkö laulaa samaan aikaan ku hyppii ja pomppii ku pupu-jussi!

tässä tunnelmia piiristä ennen ponileikkiä

ja tässä sen aikana

pääasiassa vietin aikaa poikien kans, koska tuun niitten kans paremmin juttuun. kaiken kaikkiaan oli oikein loisto reissu, enkä unohda sitä ikinä! 

ja lisäksi suosittelen, että jos olette tekemisissä ulkomaalaisten kanssa, ni opettakaa ne sanomaan suomeks; MUSTAN KISSAN PAKSUT POSKET! ;D takaan hulvattoman kokemuksen!

meikä pääsi nukkumaan sunnuntai-iltana klo 1.38 koska Larsin kesti pakkaaminen... hiukan! melkein nukahdin matikan kokeeseen, mutta eipä tuo kai haittaa!


Heie Norge!
                                   
                                    Jenni kiittää ja kumartaa! 

2 kommenttia:

  1. Kannattaa myös kokeilla miten ulkomaalaisilta onnistuu vesihiisi sihisi hississä tai ärrän kierrän orren ympäri ässän pistän taskuun :D Aika hauskan kuulosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiiän :D se on ihan loistavaa :p sana pippuri kuulemma kuulostaa siltä ku ampuis.. :D kuulemma

      Poista