torstai 7. maaliskuuta 2013

lomailua ja odotusta..

viime viikko oli lomaa ja se tuli perinteisesti vietettyä poikaystävän luona.. liian kaukana! kun sitä välimatkaa on ilmaantunu sellaset 170 km, ni siinä on matkaa minkä edestä reissata.

kaikkien vastoinkäymisten jälkeen päästiin Himokselle vuokrattuun mökkiin, kiitos minun!! (tässä kohtaa saa kiittää suhteista) no, kaikki meni hyvin ja huolimatta kireestä pakkasesta oli ihanaa lautailla pitkästä aikaa.

tunnelmia mökistä




mikään ei oo niin hienoo, ku kevätaurinko rinteissä! rakastan ku on pakkasta ja sit aurinko piristää ja lämmittää hiukan pientä laskettelijaa.

oon lasketellu laudalla jo pitkän aikaa, olisko jonkun 5 vuotta. alotin suksilla, mutta sitten siinä 12-vuotiaana tuli se kipinä lautailuun. ja oon ihan tyytyväinen.
lauta on vuokralauta, koska oma oli huollossa..
mut hieno se on silti

ja nyt kun sain kunnon lautailupuvun... AH! on ollu käytössä! kiitokset kuuluu joulupukille ;)

this awesome ski suit is just lovely! all my thanks to santa from sweden! ;)


nyt on lomat lomailtu ja koulu iski päälle. samoin kuntoiluinto! kiitos rakkaan ystäväni sain vihdosta viimein alotettua sen kauan odotetun "bodaamisen". en oo mikään salihirmu ja mua ahdistaa se paikka muutenki erinäisten syitten takia. mutta koska iPhone, saan kuntoiltua ohjatusti kotona maksamatta MITÄÄN. kätevää, sanoisin. ja kun saa ittensä vaan sille ajatukselle, että kyllä tää tästä ja muistaa sananlaskun; "alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo." syytä olisi seistä! 

mutta tänä aamuna, kun heräsin VAPAAPÄIVÄNÄ klo 9 ja tajusin, että hitto! siellä paistaa aurinko ihan oikein kunnolla. aamu on paras ajankohta treenille koska sitten illalla ei enää tee mieli tehdä yhtikäs mitään.. 

tässä kaksi kuvaa, joita keväässä rakastan! <3

kaikille kevään rakastajille ihanaa kevään odotusta! :)


p.s. pääsin iltalehden tv-lehteen työssäoppimiseni takia :D 
p.p.s. enää 23 päivää ja oon 18!!



1 kommentti:

  1. Oih! noi intensiiviset varjot ja auringonvalo lattialla ja seinillä on niin kauniita! Kaipaan! Tulispa pian kesäkesäkesä!

    VastaaPoista