sunnuntai 4. marraskuuta 2012

äidin pikkutyttö menee muille maille!

kehitin tossa tullessani Tapani Kansan kappaleen Äidin pikkupoika kertosäkeeseen uudet, itselleni sopivammat sanat:


"Äidin pikku tyttö menee muille maille,
 äidin pikku tyttö jää nyt ikävää vaille.
Äidin pikku tyttö menee muille maille,
 äidin pikku tyttö menee vaikka Helsingin maalle!"


linja-autossa istuminen on suhteellisen mukavaa ja kun niillä on reissaillu pitkin ja poikin, ni yks kolme tuntia ei tunnu missään! tosin... siellä istuminen VOI ehkä alkaa tuntua epämukavalta siinä kohtaa jos ei oo syöny aamupalaa ja on aamulla tunti ennen lähtöä oksentanut tyhjää. joo, meni aamu vähän kuralle, ku jännitin ihan sikana! matkalla sateli siunauksia ja enkeleitä kasapäin ja tuntuu, että ne tuli ihan tarpeeseen.

nyt on kaikki hyvin ja oon sisäistäny reitin mitä kuljen aamulla töihin. mutta on tää hiton iso paikka, sanonpahan vaan! on se nyt tämmäsenä "maalaistyttönä" ihmeellistä nähdä järkevän kauniita rakennuksia arkkitehtuuriltaan (kyllä, kattelin tullessani lähes pelkästään rakennusten ulkonäköö) ja muuta kivaa! rehellisesti sanottuna oon ehkä kaks kertaa käyny Helsingin keskustassa mutta neki on ollu sellasia pikku keikkoja, et oon vaan käyny ja sit taas lähteny. nyt pääsin oikeesti kulkeen siellä ja suunnistamaanki. oon siinä aika hyvä muutenki, ni eiköhän se täälläki suju. 

 huomenna sitten nähdään, että tuleeko tästä sitten yhtään mitään koko työssäoppimisesta. ajattelin, että jos kirjottelen tänne seuraavan kaks kuukautta juttuja mitä kaikkee "ihmeellistä" meikäläinen täältä ns. sivistyksen keskuksesta löytää...


tapaamisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti