keskiviikko 21. marraskuuta 2012

ei hassumpaa!

vietin ehkä kansainvälisimmän illan eilen pitkään aikaan! tää oli jotain niiiin kummallista.. juttelin ystävän kanssa naamakirjassa ja se pyysi mua sitten teelle kämppäänsä ja vielä raamattupiiriin, jossa kielenä englanti.

oon aina ollu kielistä kiinnostunu ja ollu ihan ok puhumaan niitä, mutta nyt ku kuulin, että se porukka siellä on sellasia, et ne on asunu jossain kaukana lähetyksessä eli ne on vähän niinku natiivienglannin puhujia.. eli ihan sika hyviä! O.o  totta kai mä suostuin. 




kurpitsapiirakkaa!!! yummy!
 en oo ikinä ennen syöny kurpitsa piirakkaa ja ite maustettua teetä... JA VOI VITSI OLI HYVÄÄÄ!!

matkalla raamikseen tutustuin ihan loistavaan ihmiseen! etiopilainen ystävä, joka puhuu loistavaa englantia, saksaa ja tällä hetkellä suomi on opiskelun alla! täydellinen sielun sisko<3

pitkin bussimatkaa tuli höpöteltyä kaikee horoskooppien ja feminismin väliltä















alkuun oli pienehkö outsider-olo, mut kyllä se siitä. täytyy sanoo, että en oo syöny niin hyviä panncakeseja pitkään aikaan! porukan alkuperä oli niin ympäri maailmaa ja meikä ainoona "täyssuomalaisena"...



mmmmm!! siinä illan antimet...


arvatkaa miltä mahassa tuntu tän jälkeen!


miss california eating pie! and bakon!
syömisen jälkeen jutskailtiin kaikkee jännää ja alettiin pelaan phone dictionarya! maailman siistein peli ikinä!! suosittelen oikeesti.






















jokaiselle kasa lappuja. kasassa on lappuja yhtä
monta, kun on pelaajiakin.






 laput numeroidaan. eli jos pelaajia on 13 lappuja tulee olla 13 ja jokaisen lapun kulmaan tulee numero: 1, 2, 3,... 

ensimmäiseen lappuun tulee lause. mikä tahansa lause, jonka voi piirtää. tässä vasemmalla mun lauseeni. kun kaikki on valmiina, lappu annetaan ringissä seuraavalle eli siis kaikkien laput kiertää ja vaihtaa omistajaa. 

nyt, kukin lukee lauseen, laittaa lapun kasan alimmaiseksi ja alkaa piirtää sitä niin tarkasti kuin suinkin lappuun numero 2. kaikkien piirustukset valmiina, lappukasat kiertoon jälleen. nyt kukin tarkastelee kuvaa, laittaa kuvan jälleen kasan alimmaiseksi ja yrittää lappuun nro 3 kirjoittaa lauseen joka olisi kuvaan sopiva..


näin kävi mun tuuballe.. :D

näin edetään vuorotellen... kunnes kierros loppuu ja käy näin.


mun tuubisti tytöstä tuli saksofonia soittava hoitaja x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti