tiistai 20. marraskuuta 2012

vihdoinkin suoritin haasteen

Kaina heitti minua haasteella toissapäivänä ja tässä matkalla huittisiin ajattelin sitä sitten toteuttaa. 

LIEBSTER AWARD:
''This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised.''
1. EACH PERSON TAGGED MUST POST 11 THING ABOUT THEMSELVES
2. THEY MUST ALSO ANSWER THE 11 QUESTION THE 'TAGGER' HAS SET FOR THEM
3. THEY MUST CREATE 11 MORE QUESTIONS TO ASK BLOGGERS THEY HAVE DECIDED TO TAG
4. THEY MUST THEN CHOOSE 11 BLOGGERS WITH LESS THAN 200 FOLLOWERS AND TAG THEM IN THEIR POST
5. THESE LUCKY BLOGGERS MUST THEN BE TOLD
6. THERE'S NO TAG BACKS







11. asiaa minusta:


1. olen laiska. tai no, viimetipan ihminen. tiedän että minulle on annettu jonkin sortin tehtävä johonkin aikaan mennessä, mutta mieluiten vietän aikani koneella tai televisiota katsellen. huomaamattani aika on vierähtänyt ja hommat tulisi hoitaa enintään tunnin sisällä. siinä hetkessä kyllä jää kaikki muu ja alan tehdä ripeään tahtiin sitä, mitä olisi pitänyt tehdä. 
2. kirjoittaessani tätä istun linja-autossa ja juuri äskettäin autoon lipui jostakin kumman syystä hevosen paskan haju. 
3. tykkään kirjottaa "joulupukille". tämä on naurettavaa, koska olen 17, pian 18, mutta toiveiden kirjoittaminen paperille on aina loistava ajatus. näin joulupukin "apulaiset" äiti ja iskä tietävät mitä haluan. ehkä tämä tapa pitäisi lopettaa pian.... viimeistään ensi jouluksi.
4. olen erolapsi ja asun äidin ja isän luona vuorotellen. päätän milloin menen kummankin luokse. ainoa hyvä puoli tässä on, että kun menee hermot toiseen, voi mennä toisen luo ja taas päinvastoin. muuta positiivista tässä ei ollutkaan... OMPAS! mukava isäpuoli :)
5. mulla on maailman ihanin serkku! se muistuttaa mua tosi paljon mutta ollaan me silti jonkin verran erilaisia. yks mikä yhdistää on se, et ollaan kovin puheliaita ja serkun kaverit on kysellykki, että miten me koskaan saadaan suunvuoroo kummatkaan, ku juttua tulee, mutta kyllä se meillä toimii, kun molemmat osaa pitää puolensa.
6. oon seurustellu 2,5 vuotta. tosin sunnuntaina 11. päivä tulee 2v. ja 6kk! tapasin mun poikaystävän riparin nettisivuilla ja oon siitä asti miettiny, että kuka sano ettei nettisuhteet voi toimia?! <3 
7. mun paras kaveri asuu Kiinassa... on asunu jo vuoden 2010 tammikuusta asti. ja tulee asumaan siellä siihen asti että valmistuu. muitakin mun kavereita asuu ulkomailla. mut onhan tässä melko lähelläki loistavia heppuja, jotka välittää edes jonkin verran meikäläisen elämästä.
8. luulin pienenä, että erimaalaiset puhuu omaa kieltään, mut ne ymmärtää sitä siks, ku ne kääntää ne päässää suomeks :D mut tykkään kielistä tosi paljon. puhun englantia joskus ihan huvikseni poikaystäväni ja muittenkin kavereitten kanssa. se on kivaa ja harjottaa omaa kielitaitoo.
9. rakastan musiikkia yli kaiken! oon soittanu poikkihuilua 9 vuotta ja oon tosi ilonen siitä. tosin, koska ihastun ihmisiin helposti (poikiin lähinnä..) niin oon halunnu alottaa mm. trumpetin ja pasuunan soiton, ku sitä on soittanu samassa sektiossa joku hyvännäkönen/mukava poika :3 ei huono motivaatio alkaa soittaan jotain soitinta ;D
10. rakastan yli kaiken jäätelöö! mikä tahansa jätski kelpaa meikäläiselle missä vaan ja millon vaan! oli kesä tai talvi, ni aina menee.
11. nähdessäni kivoja vaatteita kuvittelen ne itselleni päälle. useimmiten näen vain vaatteita, jotka sopivat minulle. 

vastaukset kysymyksiin:



1. Käytätkö huulirasvaa? Lempparisi? - en käytä. naamarasvaa kylläkin ja sitä menee paaaaaaaaljon!
2. Unelma-ammattisi? - sisustusarkkitehti. ollut kymmenvuotiaasta asti, enkä ajatellut vaihtaa ^^ on meinaan sen verran mukava ala.

3. Lempikirjasi? - öö... nyt pisti pahan. en yleensä tykkää lukee, mutta kerran oon onnistunut löytämään OIKEESTI hyvän kirjan. Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja (tämänkin koulun kautta, kun äikän kirjassa suositeltiin)
4. Millaiset hiukset haluaisit, jos kaikki olisi mahdollista? - rastat tai lievästi ylikasvaneen polkkatukan. yhdeksännellä luokalla halusin protestoida koulussamme vallinnutta tasapaksuisuutta ja genrettömyyttä, joten Kainan kanssa suunnittelin itselleni punk-tyylin, jossa hiukseni olisivat haalentuneen vaaleansiniset ja lyhyet. tai, sen verran lyhyet että ne sais sillee tuuheesti pystyyn :D
5. Kirjoitatko päiväkirjaa? - en. oon yrittänyt, mutten koskaan pysty jatkamaan. se tuppaa jäämään aina kesken. blogia tässä  kirjoittelen sen edestä ja on paljon mukavampaa!
6. Mikä kappale soi / on viimeksi soinut päässäsi? - Disneyn Tuhkimo-elokuvasta laulu Tuhkimon työlaulu. en tiiä onko se edes sen oikee nimi, mut sellanen se on englanniks
7. Millainen taustakuva puhelimessasi on? Entä tietokoneessa? - puhelimessa on isäpuolen ottama kuva mein orkesterista. läppärin taustakuvana on itseottamani kuva takapihastamme.



muistaisin laittaneeni tämän jo blogiini, mutta tämä se läppärin taustis kuitenkin on.


8. Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et pärjäisi? - hmm... tarkoitetaanko tällä meikkejä vai jotain muuta, millä saa naaman koreeks? jos vaan yleisesti, ni se on varmaan Luonnonhelman Rescue-creme. se jos mikä saa naaman nätiks ;) muuten en tarvi mitään sillee meikkii meikkii, kun on tällanen luonnonkaunis ;D ripsari on joskus ihan jees
9. Mitä ostit viimeksi? - kaks omenaa, kaks naminamia ja jätskii.
10. Montaako blogia seuraat aktiivisesti? - onhan tässä näitä. serkkuplikkoja on pari juur alottanu tän "bloggaamisen" ni niitä tässä alan kyyläileen, mut jos pitää laskee, ni.......... tällä hetkellä neljää aktiivisesti.
11. Onko tänään hyvä päivä? - no ei oo huonokaan :) helsinki piristää!




11 kysymystä seuraaville:

1. Jos saisit valita kaikista maailman paikoista ja maista, missä asuisit mieluiten?
2. Mitä söit aamupalaksi tänään?
3. Sipsit vai karkit? Miksi?
4. Minkä ikäinen olit, kun löysit ekan ihastuksen?
5. Koska viimeksi jouduit häpeämään äitiäsi tai muuta sukulaistasi? Missä tilanteessa?
6. Monetko kengät omistat?
7. Mitä asiaa ilman et pärjäisi mitenkään?
8. Omaatko parhaan ystävän? Milloin tapasitte?
9. Kummalle puolelle näkkileipää laitat voin; jauhopuolelle VAI kuoppapuolelle?
10. Mitä teet kun olet yksin kotona?
11. Elämänviisautesi?


ja haaste lähtee: ElinalleJanitalleJannalle ja Ellalle




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti